Imieniny:

AferyPrawa.com

Redaktor Zdzisław Raczkowski ujawnia niekompetencje funkcjonariuszy władzy...
http://Jooble.org
Najczęściej czytane:
Najczęściej komentowane:





Pogoda
Money.pl - Kliknij po więcej
13 grudnia 2017
Źródło: MeteoGroup
Polskie prawo czy polskie prawie! Barwy Bezprawia

opublikowano: 26-10-2010

AFERY PRAWA OSZUSTWA BIEGŁYCH LEKARZY I PSYCHIATRÓW SĄDOWYCH ADAM DREHER JOLANTA SZCZERBA - PER PAWEŁ HEJNAR ANNA MIERZWIŃSKA - OBARA KRZYSZTOF WOŹNIAK GRAZYNA REGUŁA KUZIN

Psychiatryczne opinie lekarskie są manipulowane - kolejne dowody oszustwa lekarzy psychiatrów.

Sprawę bezprawnego aresztowania Pani Mieczysławy opisaliśmy w artykule: PROKURATOR ADAM SAWICKI SKAZUJE BEZ WYROKU CHORĄ STARUSZKĘ NA CIĘŻKIE WIĘZIENIE - z cyklu patologiczne organy wymiaru (nie)sprawiedliwości.

Tak w skrócie: zaczęło się wszystko od faktu, że sąsiad który znalazł sobie żonę o 20 lat młodszą poskarżył się jej, że jest psychicznie i fizycznie gnębiony przez swoją żoną, mówił o znęcaniu się nad nim, że żona ukradła mu oszczędności życia. Niedługo po tym fakcie już nie żył. Pani Mieczysława z obywatelskiego obowiązku złożyła doniesienie do prokuratury o swych podejrzeniach co do sąsiadki. Prokuratura zawiadomienie olała, ale takim postępowaniem zrobiła sobie wroga za ścianą. Sąsiadka wiele razy obiecała jej że ją załatwi i przy współudziale prokuratury już jej się to praktycznie udało. Pani Mieczysława też nie pozostawała jej dłużna, ale ona mieszka sama, za to sąsiadka ma bliskiego znajomego i sporą rodzinę. Jedno słowo przeciw wielu gębom i w świecie chorej władzy nie trudno domyśleć się finału tego spektaklu.

Starą metoda prokuratorską jest tzw. "numer na wariata". Pani Mieczysława całe pracowite życie spędziła jako nauczycielka i nie zdawała sobie sprawy jak oszukują sędziowie i funkcjonariusze władzy, nie wiedziała że skorumpowani biegli lekarze ściśle współpracują z funkcjonariuszami prokuratur z prostej przyczyny - za łapówki i "lewe" zwolnienia" powinni siedzieć za kratkami, a tak dzięki współpracy z równie skorumpowanymi urzędnikami wspólny interes kręci się. Dopiero teraz, jak Ziobro zabrał się za te oszustwa, lekarze nagle zaczęli strajkować, ponieważ zaczęto ich sprawdzać i zaplanowano wprowadzenie kas fiskalnych, co oprócz kolejnych oszustów - adwokatów wszyscy usługodawcy od dawna musieli wprowadzić. Podobnie "poszkodowani" postępowaniami PiS czują się sędziowie i prokuratorzy których pracę i przekręty w końcu zaczęto kontrolować.

Pani Mieczysława z uwagi na swoją wiedzy i doświadczenia traktowała sąsiadów, oraz młodszych znacznie od siebie funkcjonariuszy i lekarzy jak szkolnych uczniaków - do niej musiało należeć ostatnie zdanie - i to ją zgubiło.
Za pyskówkę z sąsiadką i funkcjonariuszami władzy stalinowskim zwyczajem skierowano ja na badania psychiatryczne.
- Czemu nie, pomyślała, w końcu ja jestem jak najbardziej normalna - i pierwszy raz w 1998r poszła na badania do psychiatryczne, gdzie mając jeszcze zaufanie do lekarzy, jak każdy człowiek zwierzyła się ze swych problemów z funkcjonariuszami. Był to przełomowy etap jej emerytalnego życia.
Publikujemy poniżej w całości kit wytworzony przez udających lekarzy psychiatrów:
1/ Anna Mierzwińska - Obara,
2/ Krzysztof Woźniak
3/ Grażyna Reguła

mierz.biegl.rzeszow.opinia98s1.gif (27304 bytes) mierz.biegl.rzeszow.opinia98s2.gif (35201 bytes) mierz.biegl.rzeszow.opinia98s3.gif (32650 bytes) mierz.biegl.rzeszow.opinia98s4.gif (13701 bytes)

...ponieważ ta opinia "powlekana jest" do dnia dzisiejszego w jej sprawach, gdzie pseudobiegli stwierdzają u Mieczysławy "chorobę psychiczną pod postacią zespołu urojeniowego"... - oczywiście nie dokumentując to żadnymi faktami, tylko ulotnymi słowami.
Dowód oszustwa biegłych i manipulacji polega na fakcie, że Pani Mieczysława mieszkając wtedy w Dębicy udaje się tak do szpitala na badania - i kolejni lekarze psychiatrzy wydają jej opinie, że nie ma objawów psychozy...

I zaczyna się typowa zabawa z ograniczonymi umysłowo funkcjonariuszami, oraz chorymi psychiatrami.
Ponieważ Pani Mieczysław walczy o swoje, za pyskówkę w kolejnych latach 2002, 2003, 2004, 2006 prokuratura kieruje p. Mieczysławę na badania - kolejno na zlecenie funkcjonariuszy badają ją znani już wcześniej czytelnikom skorumpowani biegli: Adam Dreher, Paweł Hejnar, Jolanta Szczerba - Per, przypisując p. Mieczysławie zespół urojeniowy, ewentualnie paranoidalny - poniżej przykłady:

mierz.biegl.dreher.opinia.11.09.02.gif (27865 bytes) mierz.biegl.dreher.opinia.18.06.03.gif (17777 bytes) mierz.biegl.hejnar.opinia.26.04.06.gif (25213 bytes)

... a p. Mieczysława idzie do swojego szpitala i przynosi opinie że nie ma żadnej choroby paranoidalnej.
Z tej zabawy nie trudno zorientować się, że lekarze mający dokumenty z prokuratury "z automaty" przypisują osobie dowolną chorobę umysłową w zależności "od zapotrzebowanie". Natomiast lekarze ze szpitala którzy mają znowu swoje kartoteki wypisują stan jaki tam mają. Zresztą lekarze ZUS też uznali, że p. Mieczysława jest jak najbardziej zdrowa psychicznie. Z tego można wysnuć tylko jeden wniosek - całe te zabawy psychiatryczne to wielka chała, to kit wciskany na zamówienie nie mający nic wspólnego z prawdziwą nauką.

Dowodem tego są kolejne postępowania bezmuzgowca funkcjonariusza Adama Sawickiego, co udokumentowano w pierwszej części.
W 2007r wyraźnie już całkiem odbiło mu, ponieważ postanowił ostatecznie załatwić p. Mieczysławę i wysłać ją do więzienia. Tym razem w marcu 2007r na jego zlecenie biegli wystawili jej pozytywną opinię - co stało się podstawą aresztowania 70 letniej kalekiej nauczycielki i wywiezienie jej 23.03.2007r do ciężkiego aresztu w Nisku na dwa miesiące. Jak chory jest sam funkcjonariusz Sawicki i cały układ sądowo - prokuratorski dowodzi skarga syna p. Mieczysławy do Prokuratury Okręgowej w Krośnie na takie postępowanie.

mierz.saw.skarga.areszt.s1.gif (31947 bytes) mierz.saw.skarga.areszt.s2.gif (45754 bytes) mierz.saw.skarga.areszt.s3.gif (38924 bytes) mierz.saw.skarga.areszt.s4.gif (39859 bytes)

Oczywiście w więzieniu kolejny raz przebadano p. Mieczysławę i okazało się że jest chora umysłowo i nie może tam przebywać. Korzystając z tego funkcjonariusz A. Sawicki co najmniej piąty raz umarza swoje idiotyczne postępowanie w sprawie gróźb karalnych. Z drugiej strony, jej zgłoszenia w takiej samej sprawie zostają olewane. Jednak uparta Mietka zaraz po wyjściu kolejny raz spędziła parę dni w szpitalu i załatwiła sobie opinię że jest zdrowa psychicznie, posyłając ją prokuraturze nie czekając na sprawę sądową wyznaczoną na 20.09.2007r.

Chyba Państwo domyślacie się co robi A. Sawicki - 23.08.2007r kolejny raz wysyła na nią raniutko policjantów, żeby ją przebadać. Jednak cwana Mietka przekonała jakoś policjantów, że sama się zgłosi i zwiała z własnego mieszkania. Teraz tuła się po znajomych, chora, kaleka, bez pieniędzy, bez ubrania...
Czy o taką władzę walczyli nasi dziadowie i ojcowie?!? Czy taka ma być sprawiedliwość w wykonaniu zidiocianych urzędników władzy?

A tak wystawiając opinię biegłym lekarzom psychiatrom na podstawie wypisywanego przez nich kitu, uznajemy że poczytność ich samych w toku badań budzi wyraźne wątpliwości co do ich wiedzy, zdolności rozpoznawania jednostek chorobowych i doświadczenia zawodowego...
cdn. artykuł w opracowaniu.

Polecam sprawy poruszane w działach:
SĄDY PROKURATURA ADWOKATURA
POLITYKA PRAWO INTERWENCJE - sprawy czytelników

Tematy w dziale dla inteligentnych:
ARTYKUŁY - tematy do przemyślenia z cyklu: POLITYKA - PIENIĄDZ - WŁADZA

"AFERY PRAWA" - Niezależne Czasopismo Internetowe www.aferyprawa.com
Stowarzyszenia Ochrony Praw Obywatelskich
Zespół redakcyjny: Zdzisław Raczkowski, Witold Ligezowski, Małgorzata Madziar, Krzysztof Maciąg, Zygfryd Wilk, Bogdan Goczyński, Zygmunt Jan Prusiński oraz wielu sympatyków SOPO

uwagi i wnioski proszę wysyłać na adres: afery@poczta.fm
redakcja@aferyprawa.com
Dziękujemy za przysłane teksty opinie i informacje.

WSZYSTKICH INFORMUJĘ ŻE WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ.

zdzichu

Komentarze internautów:

Komentowanie nie jest już możliwe.

~Joshuawef
07-03-2017 / 12:00
~Joshuawef
07-03-2017 / 09:39
~Williamfluro
06-03-2017 / 07:02
~AntonywepTD
08-02-2017 / 00:59
Actually i looking for some sollutions to urll.eu/7g>apnea pillow
~Nieznany
12-07-2015 / 20:21
Lekarze leczą chorych lekami nawet jak to nic nie pomaga byle tylko było dużo kasy i pacjętów a jestem pewien że nawet zdrowych leczą z tego samego powodu :(
~kolejna ofiara
28-06-2015 / 15:09
~Mauve
05-01-2015 / 06:58
Thanks for spending time on the computer (wirting) so others don't have to. ykhnpofj.com [url=hibqsf.com]hibqsf[/url] [link=kbsmcnsj.com]kbsmcnsj[/link]
~Roby
04-01-2015 / 23:26
Well I guess I don't have to spend the weekend firuigng this one out! xljlzs.com [url=yopcveqlv.com]yopcveqlv[/url] [link=rgxssye.com]rgxssye[/link]
~Molly
04-01-2015 / 23:02
Calnilg all cars, calling all cars, we're ready to make a deal. fypjjpqhuah.com [url=oprqyknw.com]oprqyknw[/url] [link=ivnqazqij.com]ivnqazqij[/link]
~Satar
25-12-2014 / 09:10
magdalenawitam was dziewczyny miac582am zac582oc5bconc485 spkrilae" rel="nofollow">tosjlri.com">spkrilae raz w ktc3b3rej po jakimc59b czasie zaszc582am w cic485c5bce pozamaciczna lekarz ginekolog mnie badac582 i nic nie stwierdzic582 czuc582am sic499 c5bale ,sc582abo krew juc5bc mi ciekc582a po nogach a oni czekali do rana w szpitalu c5bceby potwierdzic487 czy to cic485c5bca pozamaciczna chodc5ba przyszc582am do nich z testem zrobionym zrobili mi zabieg cic485c5bca pc499kc582a w jajowodzie juc5bc miac582am zapalenie otrzewnej mac582o sic499 nie przekrc499cic582am to byc582o straszne lekarz twierdzic582 dalej c5bce spirala jest dobrze zac582oc5bcona mam 3 dzieci 13,10,1,8mc. teraz zdecydowac582am sic499 zac582oc5bcyc487 nowc485 spirale TCu 380A Eve's w sobote doktor mi zac582oc5bcyc582 mierzyc582 byc582o oki ucioc582 nitki zrobic582 mi usg i okazac582o sic499 c5bce jest za mac582o nacic485gnic499te c5bce brakuje prawie 2 cm. umc3b3wilic59bmy sic499 na poniedziac582ek wyjoc582 mi i zac582oc5bcyc582 nowc485 w sobotc499 jak mi zakc582adac582 bolac582o tak c5bce myc59blac582am c5bce zemdleje z bc3b3lu ale dlatego c5bce mam tyc582o zgic499cie macicy w poniedziac582ek wziec582am jak doktor kazac582 ketanol i dostac582am znieczulenie w szyjkc499 macicy (dziewczyny zastrzyk nic nie bolac582( wic499cej sic499 nakrc499cic582am sama dzisiaj mija drugi dziec584 podbrzusze boli jak na okres dalej sama nie wiem co bc499dzie ale czytajc485c co nie ktc3b3re komentarze to moc5bcna naprawdc499 sic499 nakrc499cic487 po takich wpadkach tak zdecydowac582am sic499 na nastc499pna spirale ,ale wiecie co jak facetom zalec5bcy to niech oni idc485 na zabieg a nie my musimy ze wszystkim sic499 mc499czyc487 wszystko na naszych barkach pozdrawiam was dziewczyny23c5